Futureproof Capels Senior Open

10e editie gaat naar 1, 2 en 3 oktober 2021!
...

10e Futureproof Capels Senior Open gaat naar 1, 2 en 3 oktober 2021!

Golfclub Capelle nodigt u uit!

Ruim een jaar later dan gepland gaat de grootste senior golfwedstrijd voor teams in Nederland toch door. In oktober kunnen de senior golfers bij Golfclub Capelle weer “de clubs kruisen” voor de tiende editie van het Futureproof Capels Senior Open op de mooie en uitnodigende parkbaan. Deze door Donald Harradine ontworpen baan is misschien wel het best bewaarde golfgeheim van Zuid-Holland. Een niet al te lange baan met veel mooie waterpartijen die uitnodigt tot precies senior golfspel!

Golfbal met tee - inschrijven
Inschrijven

Laatste nieuws

Finaledag 3 oktober definitief afgeblazen!

02-10-2021
Wedstrijdresultaat ronde 1 bepalend, prijsuitreiking zondag 3 oktober
Lees het hele bericht hier
Goede doel

Voor 2021 is er wederom gekozen om een financiële bijdrage te leveren aan de Stichting Leontienhuis. Deze Stichting helpt mensen die vechten tegen een levens ontwrichtende ziekte van eetstoornissen.

10e keer Senior Open 2021

In de nadagen van de Coronapandemie proberen we er een 'opgeruimde' en uitdagende driedaagse wedstrijd van te maken. De eerste ronde met maximaal 320 deelnemers wordt op vrijdag en zaterdag gespeeld. De teams bestaande uit twee heren, twee dames of gemengde paren kunnen zich via hun strokeplay scores plaatsen voor de finaledag op zondag. De spelvorm is fourball better ball.

Veel prijzen!

Per categorie is er een 1e, 2e en 3e prijs voor het team met de beste bruto score (zonder handicap verrekening). Ook wordt er per categorie een prijs voor de beste netto score (met handicapverrekening) vastgesteld en - last but not least - een superseniorenprijs!

Speeldatum

Het Futureproof Capels Senior Open wordt normaliter gespeeld op een vrijdag, zaterdag en zondag in juli; in verband met Covid-19 is de 2021 editie vooralsnog uitgesteld tot oktober:
1e ronde vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober
2e ronde zondag 3 oktober (finale)

Spelvorm

De spelvorm is vierbal (bruto-) strokeplay en wordt gespeeld over 2 x 18 holes.

Inschrijven

Er zijn drie categorieën deelnemende teams, te weten combinaties M/M, M/V en V/V. De spelers moeten zich als team van twee deelnemers inschrijven. Individuele inschrijvingen worden niet geaccepteerd.