Uncategorized

Tiende Futureproof Capels Senior Open gaat naar 16, 17 en 18 juli 2021!

Voor u als gepassioneerd seniorgolfer klopt het golfershart ongeduldig. Natuurlijk zijn we solidair met de vele zorgverleners die vooral senioren moeten behandelen die zijn getroffen door het Coronavirus.

Maar als je je ook in deze onzekere tijden gezond blijft voelen is de gedachte om weer over groene fairways en greens te kunnen lopen, al een aanmoediging om vol te houden tijdens de eenzaamheid die voor velen het gevolg is van de “intelligente lockdown”.

Misschien hoort bij die aanmoediging ook het vooruitzicht van de deelname aan het tiende Futureproof Capels Senior Open op 17, 18 en 19 juli van dit jaar.

Op dit moment lijkt het er echter niet op dat dit mogelijk zal zijn, namelijk alle evenementen waarbij grotere groepen mensen betrokken zijn gaan zeker tot 1 september niet door. Daarnaast achten wij het als organisatie ook niet verantwoord om met name een grote groep senioren risico’s te laten lopen met het in juli nog niet beteugelde Coronavirus. Immers de veiligheid en gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en organisatoren staan bij ons voorop.

Reden genoeg waarom het besluit is genomen het tiende Futureproof Capels Senior Open 2020 te verplaatsen naar 16, 17 en 18 juli 2021. Opnieuw is gekeken naar de begin- en einddatum  van het uitgestelde EK voetbal waarvan nu bekend is dat de finale gespeeld gaat worden op zondag 11 juli 2021. Ook met de openingsceremonie van de Olympische spelen op vrijdag 23 juli 2021 is rekening gehouden.

Als het enigszins kan zouden wij graag uw inschrijving handhaven. Immers ook het wedstrijdreglement geeft aan: Indien de wedstrijd om enige reden op de aangekondigde data niet kan doorgaan wordt een alternatieve datum vastgesteld.

Die alternatieve data zijn dus 16,17 en 18 juli 2021 en de reden kennen we allemaal.  Mede gezien de vele kosten die zijn gemaakt ter voorbereiding van deze bijzondere lustrum golfwedstrijd, doen wij een beroep op u om uw inschrijving te handhaven. Het bedrag dat eventueel daarnaast is betaald voor catering wordt sowieso op uw rekening teruggeboekt.

Overigens bestaat altijd de gelegenheid om u voor 1 juni 2021 uit de wedstrijd terug te trekken, zoals u ook volgend jaar weer op onze website kunt lezen.

De eerste Capels Senior Open werd gespeeld in 2011. Dankzij onze hoofdsponsor Computerwacht wilden we de tiende editie een begin laten zijn van de grootste senior golfwedstrijd voor teams in ons land.

Dat voornemen moeten we even uitstellen naar 2021. Nu niet de tiende editie , maar van 2011 naar 2021….gewoon tien jaar later.

Wij verheugen ons er nu al op om u in goede gezondheid te mogen begroeten op 16, 17 en 18 juli 2021. In de hoop dat de belangrijkste overwinning dan al is behaald: onze overwinning op het Coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Michael Gallagher – Tournament Director

Futureproof Capels Senior Open