Actueel

Nederlandse GOLF krant
06-10-2022
persbericht

Dank u wel!
14-07-2022
Gelukkig hebben we de foto's nog ...

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli vond de 11de editie van het Futureproof Capels Senior Open plaats.

 

Mede door uw deelname, de vele vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsoren, werd het toernooi wederom een groot succes. 216 golfers van 46 verschillende golfclubs namen deel aan dit nationale golfevenement.

 

Na afloop van de finale ronde op zondag werd er door de toernooidirecteur, de heer Michael Gallagher, een cheque van 4000,-- euro aangeboden aan Leontien van Moorsel, initiatiefneemster van het Leontienhuis. Dit bedrag zal ten goede komen aan een deel van de exploitatiekosten van dit huis, een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten.

 

Traditioneel is er op zondag, voor aanvang van de finale ronde, een groepsfoto gemaakt van al onze finalisten. Daarnaast zijn er op vrijdag en op zaterdag flight foto’s geschoten bij hole 1. Zowel de groepsfoto als de flight foto’s zijn te downloaden van onze website www.seniorgolfopen.nl.

  

Het was een zeer geslaagd en gezellig toernooi met soms vermoeide, maar zeer tevreden en voldane gezichten bij onze sponsors, deelnemers, vrijwilligers en commissieleden.

We willen u dan ook nogmaals hartelijk dankzeggen voor uw deelname en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten.

 

Commissie Futureproof Capels Senior Open 2022


 

 

 

 

Wat zeggen de kranten?
14-07-2022
"Capels Open oogst vele complimenten"

 
IJssel- en Lekstreek 11 juli 2022