Actueel

Finaledag 3 oktober definitief afgeblazen!
02-10-2021
Wedstrijdresultaat ronde 1 bepalend, prijsuitreiking zondag 3 oktober

Gelukkig hebben we ronde 1 van het FCSO onder redelijke omstandigheden kunnen afmaken.

De nacht van 2 op 3 oktober wordt echter zeer veel regen verwacht, ca 40 mm of meer. De baan is geheel verzadigd, dus in overleg met de baancommissaris konden wij niet anders dan besluiten om de finalewedstrijd morgen te cancelen.

Overwogen is om de finalewedstrijd van zondag 3 oktober te verplaatsen naar zondag 10 oktober. Daarom hebben wij de geplaatste deelnemers gevraagd of zij op 10 oktober konden spelen.  De uitkomst was dat van de finalisten minder dan 50% mee zou kunnen strijden om de prijzen! Het vooruitzicht van een ‘gemankeerde’ finale doet volgens ons geen recht aan het niveau van de wedstrijd en de inzet van de deelnemers.

De wedstrijd is daarom hierbij teruggebracht naar 1 ronde en de winnaars worden bepaald op basis van de resultaten van gisteren en vandaag: de uitslag wordt binnenkort op de site geplaatst.

Corona, te veel regen, ...: de “handicaps” voor het 10e Futureproof Capels Senior Open waren legio. Toch vieren we afsluiting morgen (zondag 3 oktober) op een feestelijke manier. Omlijst met muziek en drankjes zal de prijsuitreiking morgen (zondag 3 oktober) plaatsvinden vanaf 16 uur in ons restaurant Mulligans.

Alle deelnemers en vrijwilligers zijn hierbij van harte uitgenodigd om de afsluiting van deze grootste senior golfwedstrijd voor teams in Nederland met de prijswinnaars en vele gasten mee te vieren!

We hopen zo deze 10e editie ondanks deze tegenslag in goede sfeer te kunnen afronden en spreken alvast de wens uit volgend jaar veel deelneers terug te zien.